GO Legpuzzelen

Dé legpuzzelwedstrijd van Goeree-Overflakkee

Wie worden de eerste GO-legpuzzelen kampioenen van Goeree-Overflakkee??

Op vrijdag 8 november 2019 organiseert Hart van Goeree Overflakkee een echte GO-legpuzzelen kampioenschap in De Staver te Middelharnis.
Uiteraard gebruiken we hiervoor de enige en echte Jan van Haasteren puzzels
Omdat we in nauw contact met het NK-legpuzzelen staan mogen we het winnende team van deze avond door laten gaan naar de voorrondes NK-legpuzzelen op 15 februari 2020 te Oude-Tonge.

Wie weet komt de volgende NK-kampioen wel van Goeree-Overflakkee 😉

Hart van Goeree Overflakkee heeft afgelopen jaar zelf met een team deelgenomen aan het NK legpuzzelen met de Jan van Haasteren puzzels. Eén van de voorrondes werd toen ook gehouden in Oude-Tonge, dus voor ons een prachtige kans om eens te kijken wat dit evenement precies inhield.
Wat een plezier hebben we beleefd op deze avond en wat een toffe puzzel hebben we mogen maken.
Met onze puzzeltijd van 2 uur 06 minuten 10 seconden hebben we een gezellige avond gehad en een idee rijker om te gaan organiseren op Goeree Overflakkee.

Na een goede voorbereiding is het dan nu eindelijk zover:
Het GO-legpuzzelen kampioenschap is een feit!
Wie durft de uitdaging aan te gaan??

inschrijven is helaas niet meer mogelijk.

Uiteraard is er een 1e, 2e en 3e prijs te winnen!

Lees hieronder de uitleg en het reglement van deze avond.

  • Wat krijg je. Voor ieder team (een team bestaat uit 4 personen) is er een tafel gereserveerd met daarop je teamnaam, vier stoelen en natuurlijk de puzzel. Op alle avonden wordt er een Jan van Haasteren puzzel gemaakt. Deze mag je met je team na afloop mee naar huis nemen.
  • De puzzel. We maken deze avond allemaal dezelfde puzzel van 1000 stukjes uit het assortiment van Jan van Haasteren. Welke??? Dat blijft uiteraard een verrassing!
  • Het programma.  Nadat je je hebt aangemeld zoek je de tafel op met jouw naamkaart. Op de tafel ligt de puzzel ingepakt in papier, zodat het voor iedereen een verrassing is welke puzzel we gaan maken. 15 minuten voor aanvang zal ik een woordje doen, met alles wat wel en niet mag (zie reglement). We starten we met het Flakkeese volkslied en een countdown. En dan……… puzzelen maar!
  • De winnaars: winnen een leuke prijs t.w.v. 60/40/20 euro

Einde avond. Afhankelijk van de sluitingstijd van de locatie puzzelen en borrelen we door na de prijsuitreiking. Meestal kan iedereen zijn/haar puzzel afmaken.

Ludiek. Het kampioenschap kenmerkt zich door de gezellige sfeer. Het is een wedstrijd, maar nog belangrijker is het hebben van een gezellige avond met vrienden, familie of collega’s. Dit maakt het tot een uniek evenement. Leuke teamtenue’s zorgen voor een extra sfeertje

Meer info? Wil je nog meer weten? Neem dan contact met ons op! Klik hier